Pătrate de somon și castraveți Pumpernickel
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 64 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, mărar, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Somon afumat și pătrate de castraveți, Sandwich cu somon afumat pe Pumpernickel, și Somon afumat și brânză de capră pe Pumpernickel-secară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se macină fin pâinea într-un robot de bucătărie, apoi se pulsează cu unt și sare până se combină. Apăsați firimiturile pe fundul unei tigaie metalică pătrată de 9 inci și coaceți în mijlocul cuptorului până când partea superioară este crocantă, 12 până la 15 minute. Se răcește crusta complet în tigaie pe un raft.
Aduceți o cratiță grea de 4 litri plină cu trei sferturi de apă sărată la foc mic, apoi braconați somon proaspăt până când este gătit, aproximativ 10 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie pentru a se răci. Răzuiți și aruncați toată carnea maro și tocați mărunt somonul braconat rămas, transferându-l într-un castron mare.
Îndepărtați orice carne maro din somonul afumat. Tăiați fin somonul afumat și amestecați în somon pocat împreună cu unt, șalotă și suc de lămâie.
Bateți smântâna într-un alt bol cu un mixer electric până când ține vârfuri moi, apoi pliați în somon. Lingura de umplere somon peste crusta pumpernickel, netezirea de sus.
Aruncați castravetele cu mărar, apoi împrăștiați uniform peste umplutura de somon, apăsând ușor pentru a ajuta la aderare. Se răcește, acoperit cu folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 8 ore.
Tăiați în 36 de pătrate și serviți la rece sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.