Pătrate De Plăcintă Cu Zmeură
Nevoie de o desert vegetarian? Pătratele de plăcintă cu zmeură ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 171 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, zahăr grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Zmeură, Pătrate De Zmeură, și Pătrate De Zmeură De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; se taie în unt până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o porție să fie puțin mai mare decât cealaltă; înfășurați fiecare în folie de plastic. Se da la frigider 1-1/4 ore sau pana cand este usor de manevrat.
Rolați o porție mai mare de aluat între două foi mari de hârtie cerată într-un 17-in. x 12-în. dreptunghi.
Transferați la un 15-In fără grăsime. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Apăsați produse de patiserie pe partea de jos și în sus părțile laterale ale tigaie; tăiați produse de patiserie chiar și cu margini.
Pentru umplere, într-un castron mare, combinați zahărul, făina și sarea.
Adăugați zmeură și suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi. Lingură peste patiserie.
Rulează patiseria rămasă; așezați peste umplutură. Tăiați și sigilați marginile.
Tăiați fante în patiserie.
Ungeți blatul cu smântână și presărați cu zahăr grosier.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Se coace la 375 la 40-45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe un suport de sârmă.