Pătrate De Pizza Cu Legume
Pătratele de Pizza cu legume de rețetă ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, conopidă, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume Frittata Pătrate, Pătrate De Legume De Recoltare Fulgi, și Taco Pizza Squares.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Desfășurați aluatul de rulou semilună pe o foaie mică de copt. Aranjați într-un singur strat pentru a servi drept crustă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 minute sau până când se umflă și se rumenesc ușor.
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, maioneză, buruieni de mărar, ceapă și usturoi.
Întindeți amestecul de cremă de brânză peste crusta de aluat cu rulou de semilună.
Strat cu conopidă, broccoli și ardei verzi. Se acoperă cu brânză Cheddar. Se răcește la frigider până la servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.