Pătrate de Brownie cu ciocolată triplă

Pătrate de Brownie cu ciocolată triplă
Triple-Chocolate Brownie Squares este un desert care servește 15. O porție conține 237 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsimi. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, lapte, topping bătut și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Brownie cu triplă ciocolată, prăjituri cu triple Brownie și Triple Brownie cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți brownies-urile conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind un 13 inchi. x 9-in. tavă de copt acoperită cu spray de gătit. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Chipsuri De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite1/4 Cană Plus 1 Lingură Chipsuri De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit
Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțitTopping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Între timp, într-un castron mare, bate laptele și amestecul uscat de budincă timp de 2 minute sau până se îngroașă ușor. Bateți toppingul de fudge până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un cuptor cu microunde, topește 1/4 cană fulgi de ciocolată; se amestecă până la omogenizare. Bateți amestecul de budincă. Îndoiți 2 căni de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Se întinde peste brownies răcite. Acoperiți și lăsați la frigider până când budinca se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se întinde cu toppingul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu fulgi de ciocolată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista