Pătrate Cu Cremă De Banane
Banana Cream Squares este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, unt, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pătrate De Banane, Pătrate De Banane, și Pătrate De Budincă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt de 13x9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, tăiați untul în amestec de prăjituri folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 3/4 cană amestec pentru topping.
Se amestecă oul în amestecul rămas până se încorporează. Apăsați firimiturile uniform în partea de jos a vasului.
Coaceți 13 până la 15 minute sau până când se rumenesc în jurul marginilor. Se răcește complet.
În tigaia de 15x10x1 inch, așezați firimiturile de topping rezervate într-un strat subțire.
Coaceți 8 până la 10 minute, amestecând ocazional sau până se rumenesc. Se răcește complet. Se sfărâmă în bucăți mici. Pune deoparte.
În bolul de amestecare de 3 litri, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie, timp de 1 minut sau până la omogenizare.
Adăugați lapte condensat îndulcit. Bateți până se omogenizează bine. Bateți toppingul bătut până se omogenizează.
Adăugați amestecul de budincă și continuați să bateți încă 2 minute sau până când totul este bine combinat.
Întindeți 1/3 din amestecul de budincă pe baza răcită. Aranjați bananele într-un singur strat peste budincă, acoperiți cu amestecul de budincă rămas și dați-l la frigider timp de 10 minute sau până când este setat.
Presărați firimiturile de prăjituri peste budincă.
Pentru a servi, tăiați în 24 de pătrate, 4 rânduri pe 6 rânduri și serviți individual.