Carne De Porc În Stil Rustic
Carnea de porc în stil rustic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 310 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, bulion de pui, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc în stil rustic cu sos, Carne de porc în stilul Porchetta, și Cotlet De Porc În Stil Cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, pudra de ceapă și muștarul.
Adăugați carne de porc, câte o porție pe rând și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei pe toate părțile.
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Se toarnă bulion peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până se înmoaie.
Scoateți carnea de porc și păstrați-o caldă.
Lăsați carnea de porc să stea 10-15 minute înainte de feliere.
Se strecoară sucurile de gătit, rezervând sucuri de 2-1/2 căni; grăsime degresată din sucuri rezervate.
Transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți carnea de porc și sosul cu piure de cartofi, dacă doriți.