Pătrate Cremoase De Desert Cu Ananas-Pecan
Această rețetă face 18 porții cu 158 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucă de cocos, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pătrate De Desert Cu Ananas, Pătrate De Desert Cu Mere-Pecan, și Pecan și ananas pătrate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mare, se toarnă apă clocotită peste gelatină; se amestecă aproximativ 2 minute sau până când gelatina este complet dizolvată. Se amestecă sucul de ananas. Refrigerați aproximativ 30 de minute sau până când amestecul este siropos și abia începe să se îngroașe.
Între timp, în vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aruncați firimituri de cracker, 1/4 cană zahăr, nucă de cocos, nuci pecan și unt topit până se amestecă bine. Rezervați 1/2 cană amestec de firimituri pentru topping. Apăsați amestecul rămas în fundul vasului.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, smântâna și 1/4 cană de zahăr cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare; pus deoparte.
Bateți amestecul de gelatină cu mixerul electric la viteză mică până la spumă; bateți la viteză mare până când este ușor și pufos (amestecul va arăta ca albușurile bătute). Bateți în amestecul de brânză cremă doar până se amestecă. Se amestecă ușor ananasul (cu suc).
Se toarnă într-un vas căptușit cu crustă; blat neted.
Presărați deasupra 1/2 cană de amestec de firimituri. Dați la frigider aproximativ 4 ore sau până când este setat. Pentru 18 porții, tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.