Această rețetă face 6 porții cu 1526 calorii, 10g de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână lapte, scorțișoară măcinată, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pătlăgele dulci prăjite cu smântână și scorțișoară, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Așezați plantanele coapte, cu pielea, pe grătar timp de 15 minute sau până când pielea devine maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar. Feliați plantanele și îndepărtați pielea. Înveliți fiecare cu glazură și reveniți la grătar. Grătați încă 2 minute sau până când plantanele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Îndepărtați plantainele de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Serviți pe o farfurie cu înghețată de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
7
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați zahăr brun și scorțișoară și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
9
Adăugați rom și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Citrice
10
Scoateți din căldură.
11
Combinați smântâna, laptele, bețișoarele de scorțișoară și zahărul brun într-o cratiță mare la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în tigaie și apoi adăugați fasole întreagă. Se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Umăr
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
12
Într-un bol mediu de amestecare, bateți zahărul și gălbenușurile împreună până la galben pal. Amestecați treptat aproximativ 1/3 din amestecul de smântână fierbinte pentru a tempera ouăle. Întoarceți amestecul în cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă, aproximativ 4 minute (nu fierbe). Se strecoară într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Bateți în scorțișoară măcinată. Se răcește până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Transferați crema rece la un producător de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.