Pătlagină cu slănină
Patlagina Mash cu Bacon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 639 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper măcinat grosier, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure de dovleac și Plantain, Pătlagină cremoasă și piure de carne de vită măcinată, și Bacon Pătlagină Blinele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare și adăugați ceapa, usturoiul și slănina. Gatiti pana cand slanina este crocanta, aproximativ 12-15 minute. Se amestecă stocul și 1 cană de smântână grea. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați plantanele. Fierbeți amestecul până când plantanele sunt fragede, aproximativ 5 până la 8 minute.
Adăugați restul de 1/4 cană de smântână grea și sarea și piperul. Mash împreună până se combină bine.
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Adăugați puțin mai mult stoc dacă piureul este prea uscat.