Pătlagină Blinele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncăruri laterale, așa că încercați să încercați pătlagină. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână plantain, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bacon Pătlagină Blinele, Blinele De Patlagina Dulce, și Pătlagină (Stil Andre) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați plantainele și tăiați-le în treimi; lăsând pielea aprinsă.
Așezați bucățile într-o tigaie medie cu apă; acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand carnea este moale, aproximativ 15 minute
Scurgeți și curățați plantanele și transferați-le într-un castron mare. Se amestecă până la o consistență netedă și se adaugă praful de copt, sarea, usturoiul și piperul.
Se amestecă bine. Folosind mâinile, formați prăjituri mici și subțiri de aproximativ 2 1/2 inci în diametru.
Încălziți uleiul în tigaie mare până când este foarte fierbinte. Prăjiți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Se servește cu Rundown-ul de pui.