Pătlagine cu Caviar și piure de fasole neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pătlaginele cu Caviar și piureul de fasole neagră. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de apă, hock de șuncă, caviar auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Burrito de mic dejun cu fasole neagră cu pătlagină și salsa de Mango, Salsa De Fasole Neagră-Caviar Oklahoma, și Caviar Carolina-Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu la 375 de grade.
Adăugați felii de pătlagină, în loturi, dacă este necesar, fără a aglomera tigaia. Se prăjește până devine ușor auriu, aproximativ două minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată și repetați până când toate feliile sunt prăjite. Folosind partea unui tăietor sau a unui cuțit mare de bucătari, aplatizați ușor feliile la o grosime de 3/8 inch. (Poate fi pregătit până în acest moment cu până la 8 ore în avans și ținut acoperit pe o farfurie la temperatura camerei.) Re-prăjiți felii până devin aurii, încă 2-3 minute.
Îndepărtați cu lingura cu fante și scurgeți pe hârtie towels.To serviți, Aranjați 3 până la 4 felii de pătlagină pe fiecare farfurie. Puneți smântână, piure de fasole neagră și caviar negru și auriu peste felii.
Se ornează cu felii de ceapă roșie.Piure de fasole NEGRĂGĂTIȚI morcovul, ceapa, hockul de șuncă, fasolea neagră, cimbru și apă într-o oală mică la foc mic, acoperită până când fasolea este moale, 1 până la 1 oră de mi.
Scurgere. Aruncați cârligul de șuncă și orice apă.Puree fasole într-un procesor până la neted, cu bucăți ușoare. Pregătiți fasolea cu cel mult o zi în avans. Reîncălziți, în partea de sus a unui cazan dublu timp de 20 de minute, amestecând ocazional.