Pătlagine cu Caviar și piure de fasole neagră

Pătlagine cu Caviar și piure de fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pătlaginele cu Caviar și piureul de fasole neagră. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de apă, hock de șuncă, caviar auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Burrito de mic dejun cu fasole neagră cu pătlagină și salsa de Mango, Salsa De Fasole Neagră-Caviar Oklahoma, și Caviar Carolina-Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
PĂTLAGINĂ ȘI CAVIAR
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
CaviarCaviar
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați felii de pătlagină, în loturi, dacă este necesar, fără a aglomera tigaia. Se prăjește până devine ușor auriu, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Îndepărtați cu o lingură pliată și repetați până când toate feliile sunt prăjite. Folosind partea unui tăietor sau a unui cuțit mare de bucătari, aplatizați ușor feliile la o grosime de 3/8 inch. (Poate fi pregătit până în acest moment cu până la 8 ore în avans și ținut acoperit pe o farfurie la temperatura camerei.) Re-prăjiți felii până devin aurii, încă 2-3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Chefs CuțitChefs Cuțit
CleaverCleaver
5
Îndepărtați cu lingura cu fante și scurgeți pe hârtie towels.To serviți, Aranjați 3 până la 4 felii de pătlagină pe fiecare farfurie. Puneți smântână, piure de fasole neagră și caviar negru și auriu peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Se ornează cu felii de ceapă roșie.Piure de fasole NEGRĂGĂTIȚI morcovul, ceapa, hockul de șuncă, fasolea neagră, cimbru și apă într-o oală mică la foc mic, acoperită până când fasolea este moale, 1 până la 1 oră de mi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgere. Aruncați cârligul de șuncă și orice apă.Puree fasole într-un procesor până la neted, cu bucăți ușoare. Pregătiți fasolea cu cel mult o zi în avans. Reîncălziți, în partea de sus a unui cazan dublu timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista