Pătlagine coapte la grătar (pl. pl. Tanos Maduros A La Parrilla)

Pătlagini coapte la grătar (pl. pl. Tanos Maduros A La Parrilla) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 226 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de zahăr brun, pătlagine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pătlagine coapte la grătar (pl. pl. Tanos Maduros A La Parrilla), Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne), și Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până când untul se topește și zahărul se dizolvă în el.
Adăugați oțetul și amestecați bine.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Pregătiți, grătiți și serviți pătlaginele
Încălziți grătarul la maxim (550 de metri pătrați) și închideți capacul. Așteptați cel puțin 15 minute înainte de a reduce căldura la mediu-mare (450 m.f) și continuați. Ungeți grătarele cu un prosop de hârtie îmbibat cu ulei vegetal ținut cu o pereche lungă de clești.
Feliați pătlaginele necojite pe jumătate pe lungime și așezați-le tăiate cu fața în jos pe grătar. Închideți capacul și gătiți timp de 15 minute. Întoarceți pătlaginele și ungeți părțile tăiate ale pătlaginelor cu glazura de unt. Închideți capacul și continuați să gătiți încă 15 minute.
Periați puțin mai multă glazură pe pătlagine înainte de a le scoate de pe grătar.
Serviți pătlaginele în piele în timp ce sunt fierbinți de la grătar.
Puteți pregăti glazura de unt cu câteva ore înainte. Se va îngroșa când se răcește și va trebui reîncălzit.
Retipărit cu permisiunea de la grill-ul Latin de Lourdes Castro, Circulator2011 Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Originar din Miami, Lourdes Castro a servit ca bucătar personal și nutriționist pentru clienți de profil înalt, precum Cristina Saralegui și sportivi profesioniști, și ca asociat al Fundației James Beard. Un bucătar Latin foarte apreciat și profesor de gătit, Castro este autorul cărții Simply Mexican and Eat, Drink, Think in Spanish. În prezent predă știința alimentelor la Universitatea din New York și este directorul Academiei culinare de la Hotelul Biltmore din Coral Gables, Florida. Aflați mai multe la Lourdescastro.com