Păstârnac și morcovi prăjiți
Păstârnacul și morcovii prăjiți este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, oțet de vin sherry, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Morcovi prăjiți și păstârnac, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac, și Morcovi Prăjiți Și Păstârnac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Topiți untul, oțetul de vin sherry și zahărul într-o tigaie mică la foc mediu. Amestecați bine pentru a combina și a îndepărta de pe foc.
Pătrundeți păstârnacul și tăiați morcovii în bucăți de 2 inci. Puneți o foaie de copt și stropiți cu amestecul de unt și sherry. Se condimentează cu sare și piper, (mult piper) și se aruncă pentru a acoperi bine toate legumele.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când legumele se rumenesc. Cu aproximativ 5 minute înainte ca legumele să fie terminate, scoateți-le din cuptor, presărați cimbru proaspăt și amestecați pentru a combina. Întoarceți-vă la cuptor și coaceți până când fierbeți încă aproximativ 5 minute.