Păstârnac glazurat, morcovi și ceapă perlată
Păstârnacul glazurat, morcovii și ceapa perlată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 140 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet de vin, apă, morcov tăiat în diagonală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă perlată cu glazură de ghimbir și păstârnac, Coaste Scurte Înăbușite Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată, și Morcovi și ceapă perlată.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere. Gatiti 12 minute sau pana cand legumele sunt fragede si lichidul este usor siropos, amestecand frecvent.