Păstrăv și fenicul carbonizat cu un Ucrouloli pe pâine integrală

Păstrăv și fenicul carbonizat cu un Ucrouloli pe pâine integrală
Păstrăvul și feniculul carbonizat cu un Orkuloli pe pâine integrală este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 529 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola, apă, pâine integrală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și ierburi a Ebolrooli, Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino, și Boxty cu muschi de miel ars și Aioli de muștar din cereale integrale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Aioli: într-o ceașcă de blender cu imersie, combinați gălbenușul de ou, sucul de lămâie, apa rece și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
AioliAioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2
Se toarnă uleiul, apoi se lasă să se așeze timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați capul blenderului de imersie în partea de jos a Cupei, apoi porniți-l. Procesați aioli, înclinând și ridicând ocazional blenderul de imersie, până când se emulsionează. Click aici pentru instrucțiuni mai detaliate. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate de la rădăcină la tulpină, apoi îndepărtați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Tăiați bucățile în felii subțiri, apoi tăiați-le în bețe de chibrit foarte subțiri. Aruncați bucățile de fenicul cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Puneți o tigaie mare de fier la foc mare. Când este foarte fierbinte, adăugați aproximativ jumătate din fenicul sau cât se va potrivi confortabil într-un singur strat. Gatiti pana cand feniculul devine carbonizat, amestecand ocazional, doua-trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Îndepărtați feniculul când este gătit și repetați procesul cu feniculul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Când feniculul este gata, opriți focul și ștergeți cu grijă tigaia de fier. Întoarceți căldura la mediu-mare și turnați restul de două linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați bucățile de somon și gătiți până se rumenesc și se fierb, câte una până la două minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Ungeți aproximativ o lingură de aioli pe o parte a patru felii de pâine. Acoperiți fiecare cu un strat de rucola, un sfert din fenicul carbonizat și o bucată de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
AioliAioli
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
8
Stropiți mai multe aioli dacă doriți, apoi acoperiți fiecare cu o felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
9
Servește.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista