Păstrăv și fenicul carbonizat cu un Ucrouloli pe pâine integrală

Păstrăvul și feniculul carbonizat cu un Orkuloli pe pâine integrală este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 529 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola, apă, pâine integrală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și ierburi a Ebolrooli, Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino, și Boxty cu muschi de miel ars și Aioli de muștar din cereale integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Aioli: într-o ceașcă de blender cu imersie, combinați gălbenușul de ou, sucul de lămâie, apa rece și usturoiul.
Se toarnă uleiul, apoi se lasă să se așeze timp de 15 minute.
Așezați capul blenderului de imersie în partea de jos a Cupei, apoi porniți-l. Procesați aioli, înclinând și ridicând ocazional blenderul de imersie, până când se emulsionează. Click aici pentru instrucțiuni mai detaliate. Condimentează după gust cu sare.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate de la rădăcină la tulpină, apoi îndepărtați miezurile.
Tăiați bucățile în felii subțiri, apoi tăiați-le în bețe de chibrit foarte subțiri. Aruncați bucățile de fenicul cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Puneți o tigaie mare de fier la foc mare. Când este foarte fierbinte, adăugați aproximativ jumătate din fenicul sau cât se va potrivi confortabil într-un singur strat. Gatiti pana cand feniculul devine carbonizat, amestecand ocazional, doua-trei minute.
Îndepărtați feniculul când este gătit și repetați procesul cu feniculul rămas.
Când feniculul este gata, opriți focul și ștergeți cu grijă tigaia de fier. Întoarceți căldura la mediu-mare și turnați restul de două linguri de ulei.
Adăugați bucățile de somon și gătiți până se rumenesc și se fierb, câte una până la două minute pe fiecare parte.
Ungeți aproximativ o lingură de aioli pe o parte a patru felii de pâine. Acoperiți fiecare cu un strat de rucola, un sfert din fenicul carbonizat și o bucată de somon.
Stropiți mai multe aioli dacă doriți, apoi acoperiți fiecare cu o felie de pâine.