Păstrăv Umplut
Păstrăvul umplut este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 103 calorii. Cap la magazin și ridica ceapa, îmbrăcat păstrăv curcubeu, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Păstrăv Umplut Bolivian, Chorizo-Păstrăv Umplut, și Cartofi Roșii Umpluți Cu Păstrăv pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare nereactivă. Se amestecă ciupercile, ardeii, jalapele, ceapa și țelina, dacă se utilizează.
Gatiti timp de 2 pana la 3 minute la foc mediu-mare, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc și se răcește timp de 15 minute.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Se amestecă carnea de crab. Puneți amestecul deoparte.
Deschideți păstrăvul și presărați cu condimentul Old Bay.
Împachetați ușor cavitățile peștelui cu amestecul de legume și carne de crab.
Așezați într-un vas mare de copt și coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când sunt fierte. Peștele se va extinde, afișând umplutura.
Scoateți păstrăvul din tigaie și strecurați o lămâie în sucurile de tigaie.
Garnisiți cu pătrunjel tocat înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din noua carte de bucate legală Sea Foods de Roger Berkowitz și Jane Doerfer. 2003 de Roger Berkowitz și Jane Doerfer. Publicat de Broadway Books.Roger Berkowitz, președinte și CEO al Legal Sea Foods din 1992, a început să lucreze în piața de pește a familiei sale la vârsta de zece ani. El își oferă frecvent opinia de expert cu privire la industria pescuitului pe segmentele de știri din rețea (CNN, CBS News "Eye on America", NBC Nightly News), a oferit sfaturi culinare și demonstrații la Today Show și Good Morning America și a ținut prelegeri pe scară largă. El și soția sa, Lynne, locuiesc în Newton, Massachusetts. Jane Doerfer a fost coautor al cărții de bucate legale anterioare Sea Foods cu George Berkowitz. Este autoarea mai multor cărți de bucate, inclusiv Going Solo in the Kitchen. Edward Koren este un colaborator regulat la The New Yorker și a ilustrat o serie de cărți, inclusiv viața unui câine și cum să mănânci ca un copil. Locuiește în Vermont.