Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie
Păstrăvul sotat cu unt de arpagic de lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, șalotă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie, Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie, și Cartofi noi cu unt de lămâie și arpagic.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 linguri de unt, coaja de lămâie, sucul, șalota și 2 linguri de arpagic până se combină bine.
Așezați untul pe o bucată mică de folie de plastic și, folosind ambele capete ale foliei de plastic, rotiți-l pentru a face un cilindru. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Folosind pensete pentru nas cu ac, îndepărtați toate oasele din păstrăv. Topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat într-o tigaie mare antiaderentă.
Presărați păstrăvul cu sare și piper.
Așezați peștele cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute. Folosind un cuțit ascuțit, glisați cuțitul în cea mai groasă parte a peștelui. Dacă nu simți nicio rezistență, peștele tău este gata.
Transferați peștele pe farfurii de servire, acoperiți cu unt și garnisiți cu arpagicul rămas.
BYOC: frumusețea acestui unt este că îl poți face orice vrei. De ce să nu încercați limes și ardei iute, lămâie și mentă, rozmarin, cimbru și salvie? Orice se întâmplă când ești în bucătărie.