Păstrăv Rece Braconat

Păstrăv Rece Braconat
Păstrăvul Braconat rece este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție conține 79 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 39 de minute. Un amestec de unt, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Păstrăv Rece Braconat, Păstrăv Braconat, și File de păstrăv fiert sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Spălați păstrăvul în apă rece. Ștergeți uscat. Tăiați carnea exterioară în diagonală, 2 sau 3 tăieturi la fiecare pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Tăiați lămâile în jumătate. Folosind 1/2 lămâie pentru fiecare păstrăv, frecați ușor cu partea tăiată de lămâie, strângând în timp ce frecați. Condimentați în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
PăstrăvPăstrăv
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Presărați 1 linguriță frunze de rozmarin în cavitatea fiecărui pește.Aduceți vinul, bulionul, untul și ceapa pentru a fierbe în tigaie superficială sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați pește și fierbeți 12-15 minute. Acoperiți și refrigerați, în tigaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți peștele cu grijă din lichid. Ridicați pielea. Depozitați pe pat de prosoape de hârtie pe platou acoperit cu folie sau folie de plastic.Refrigerați lichidul separat.Chiar înainte de servire, aranjați păstrăvul pe paturi de salată pe farfurii individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Se toarnă peste fiecare pește 1 linguriță de lichid de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se servește cu maioneză de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateExpert
Gata În1 h, 39 m.
Porții45
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista