Păstrăv Rece Braconat
Păstrăvul Braconat rece este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție conține 79 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 39 de minute. Un amestec de unt, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Păstrăv Rece Braconat, Păstrăv Braconat, și File de păstrăv fiert sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spălați păstrăvul în apă rece. Ștergeți uscat. Tăiați carnea exterioară în diagonală, 2 sau 3 tăieturi la fiecare pește.
Tăiați lămâile în jumătate. Folosind 1/2 lămâie pentru fiecare păstrăv, frecați ușor cu partea tăiată de lămâie, strângând în timp ce frecați. Condimentați în interior și în exterior cu sare și piper.
Presărați 1 linguriță frunze de rozmarin în cavitatea fiecărui pește.Aduceți vinul, bulionul, untul și ceapa pentru a fierbe în tigaie superficială sau tigaie.
Adăugați pește și fierbeți 12-15 minute. Acoperiți și refrigerați, în tigaie, 1 oră.
Scoateți peștele cu grijă din lichid. Ridicați pielea. Depozitați pe pat de prosoape de hârtie pe platou acoperit cu folie sau folie de plastic.Refrigerați lichidul separat.Chiar înainte de servire, aranjați păstrăvul pe paturi de salată pe farfurii individuale de servire.
Se toarnă peste fiecare pește 1 linguriță de lichid de braconaj.
Se servește cu maioneză de muștar.