Păstrăv Picant La Grătar

Păstrăvul picant la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.3 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 560 calorii, 72g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, chimen măcinat, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Păstrăv Picant De Lămâie, Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar, și Păstrăv Înnegrit Cu Varză Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mai multe tăieturi diagonale cu un cuțit ascuțit în fiecare parte a păstrăvului.
Amestecați sucul de lămâie, uleiul vegetal, chimenul, pudra de chili, boia de ardei, piperul negru și sarea într-o pastă într-un castron mic; aplicați pe părțile laterale ale peștelui, întinzându-l în bare. Păstrați păstrăvul la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Un termometru pentru grătar ar trebui să citească 400 de grade F (205 grade C). Pulverizați o bucată de folie de aluminiu suficient de mare pentru a ține peștele cu spray de gătit și așezați-l pe grătar.
Așezați păstrăvul pe bucata de folie și grătiți, rotind o dată, până când peștele este opac și carnea se descuamă ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.