Păstrăv la tigaie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Păstrăvul la tigaie. O porție conține 601 de calorii , 57 g de proteine și 30 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 5,94 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de parmezan, piper, făină de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Cu un scor de lingură de 79% , acest fel de mâncare este solid. Încercați păstrăvul curcubeu prăjit , păstrăvul curcubeu cu piure de mazăre de busuioc și păstrăv sotat cu nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele în apă rece; se usucă. Într-un castron puțin adânc, combinați brânza, firimiturile de biscuiți, făina de porumb, usturoiul sarea și piperul. Într-un alt castron, bate ouăle și laptele. Înmuiați peștele în amestecul de ouă, apoi rulați ușor în amestecul de pesmet.
Într-o tigaie mare, prăjiți peștele în ulei timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se fulge ușor cu o furculiță.
Decorați cu lămâie, arpagic și/sau pătrunjel dacă doriți.