Păstrăv La Grătar Cu Caju Și Unt De Usturoi

Păstrăvul la grătar cu caju și unt de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $20.55 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 176g de proteine, 137g de grăsime, și un total de 2033 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare și piper, păstrăv și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de caju, puteți urma acest fel principal cu Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Păstrăv la grătar cu rozmarin și usturoi, Păstrăv de somon cu usturoi și fenicul la grătar, și Păstrăv la grătar cu unt de lămâie-pătrunjel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul fierbinte sau grătarul. Tăiați piei de pește adânc de trei ori pe fiecare parte pentru a lăsa căldura să pătrundă în carne.
Scoateți capetele dacă doriți.
Ungeți ușor peștele cu ulei și condimentați cu sare și piper atât în interior, cât și în exterior.Gatiti sub gratar sau pe gratar timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pielea se rumeneste si carnea se simte ferma.Topiți untul într-o tigaie largă de mică adâncime și prăjiți nucile rapid până se prăjesc.
Adăugați usturoiul și pătrunjelul și prăjiți amestecul scurt până când pătrunjelul se întunecă ușor.
Adăugați sucul de lămâie cu mai multă sare și piper după gust și încălziți.Puneți fiecare păstrăv pe o farfurie caldă de servire și lingurați peste caju și unt de usturoi.