Păstrăv La Grătar

Păstrăvul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 329 calorii. Un amestec de tarhon, file de păstrăv, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar, Păstrăv Întreg La Grătar, și Păstrăv La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Puneți peștele într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de ulei peste pește. Topiți peștele uniform cu felii de tarhon și lămâie. Acoperiți și marinați în frigider 2 ore.
Așezați peștele într-un coș de grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar, acoperit, 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Bacsis: Înlocuiți orice plantă proaspătă cu tarhonul din această rețetă.