Păstrăv De Tarhon Ars În Tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul de tarhon prăjit. Această rețetă face 2 porții cu 375 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, file de păstrăv, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână.
Instrucțiuni
Zest și suc lămâie, rezervând 1/4 linguriță coajă și 1 linguriță suc.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Presărați peștele uniform cu sare și piper; dragă pește în făină.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 1 minut sau până se rumeneste.
Adăugați vin; gătiți până când lichidul aproape se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă tarhonul și coaja și sucul de lămâie rezervate.
Se toarnă sosul de usturoi peste pește.