Păstrăv de rozmarin cu sos de roșii de cireșe
Păstrăvul de rozmarin cu sos de roșii de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 573 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 7.91 pe portie. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, păstrăv, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Păstrăv de rozmarin cu Salsa de cireșe-roșii, Rozmarin-pui Feta cu sos de roșii Cherry-măsline, și Ceapă roșie, roșii cherry și fougasse de rozmarin.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile, șalota, oțetul și muratul tocatrozmarin în castron. Se amestecă 1 lingură de ulei.Sos de sezon cu sare și piper.
Păstrăv deschis ca carte pe suprafața de lucru.
Se presară sare grosieră și piper.
Așezați 2 crenguțe de rozmarin pe fiecare; pliați pentru a închide.
Împărțiți 3 linguri de ulei între 2 skillets mari antiaderente.
Se pune peste mediu-marecăldură.
Adăugați 2 păstrăv în fiecare tigaie. Cooktrout până se rumenesc afară și doar opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați laplate. Sos de lingură alături.