Păstrăv de Ocean / somon cu lime și iarbă de lămâie Hollandaise
Păstrăv Ocean / somon cu lime și iarbă de lămâie Hollandaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 5210 calorii, 292g de proteine, și 440g de grăsime. Pentru $ 41.72 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de tei kaffir, somon, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Păstrăv oceanic cu salată de varză și slănină afumată crocantă, Creveți și somon se amestecă cu iarbă de lămâie și mentă, și Somon cu sos olandez de mandarină-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați iarba de lămâie, frunzele de tei mărunțite, coaja și sucul într-o cratiță, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, neacoperit, până când lichidul se reduce la 1 lingură.Se strecoară printr-o sită fină într-un vas mediu rezistent la căldură, se răcește 10 minute, se aruncă solidele.Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită, nu lăsați apa să atingă baza vasului, adăugați gălbenușul de ou în amestecul de suc, bateți la foc până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Frunze De Tei
Ciocolată Rasă, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți vasul de pe foc, adăugați treptat untul topit într-un flux subțire și constant, amestecând constant până când sosul s-a îngroșat. (Dacă sosul este prea gros, se poate adăuga o lingură de apă fierbinte.) se amestecă frunzele de tei de kaffir tocate mărunt.Între timp, gătiți peștele pe un grătar încălzit cu ulei sau prăjiți tigaia până când este gătit după dorință, serviți cu hollandaise. Prefer să-mi gătesc pielea de pește cu fața în jos mai întâi și să obțin cu adevărat o piele crocantă frumoasă pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Sos Hollandaise
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm