Păstrăv de munte întreg la grătar

Păstrăv de munte întreg la grătar
Întregul păstrăv de munte la grătar de fum este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 896 calorii, 74G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,61 USD pe porție. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, maioneză, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar în fum de rozmarin, Somon la grătar cu fum cu fenicul și tarhon, și Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar.

Instrucțiuni

1
Puneți păstrăvul pe o farfurie sau într-un vas de copt. Înveliți exteriorul fiecăruia cu maioneză. Umpleți 2 crenguțe de cimbru, 2 crenguțe de oregano, 1 crenguță de rozmarin și 2 felii de lămâie în cavitatea corpului fiecărui păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați puțin usturoi dacă doriți. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de grătar, timp de până la 4 ore. Ungeți rafturile pentru grătar. Preîncălziți grătarul folosind toate arzătoarele setate la înălțime și cu capacul închis timp de 10 până la 12 minute. Când grătarul este aproape gata, puneți chipsurile de fumat într-o pungă de folie și faceți multe găuri în el. Așteptați până când un cap bun de fum este evident, apoi adăugați păstrăvul. Închideți capacul și gătiți timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea păstrăvului. Deoarece lucrați cu pești întregi, utilizați regula de 10 minute pe inch ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Scoateți păstrăvul într-un platou și lăsați-i să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
4
Se servește cu un strop de ulei de măsline extravirgin de primă clasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
5
Fotografie: Ben Fink
6
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Revista