Păstrăv de munte întreg la grătar
Întregul păstrăv de munte la grătar de fum este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 896 calorii, 74G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,61 USD pe porție. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, maioneză, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar în fum de rozmarin, Somon la grătar cu fum cu fenicul și tarhon, și Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar.
Instrucțiuni
Puneți păstrăvul pe o farfurie sau într-un vas de copt. Înveliți exteriorul fiecăruia cu maioneză. Umpleți 2 crenguțe de cimbru, 2 crenguțe de oregano, 1 crenguță de rozmarin și 2 felii de lămâie în cavitatea corpului fiecărui păstrăv.
Adăugați puțin usturoi dacă doriți. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de grătar, timp de până la 4 ore. Ungeți rafturile pentru grătar. Preîncălziți grătarul folosind toate arzătoarele setate la înălțime și cu capacul închis timp de 10 până la 12 minute. Când grătarul este aproape gata, puneți chipsurile de fumat într-o pungă de folie și faceți multe găuri în el. Așteptați până când un cap bun de fum este evident, apoi adăugați păstrăvul. Închideți capacul și gătiți timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea păstrăvului. Deoarece lucrați cu pești întregi, utilizați regula de 10 minute pe inch ca ghid.
Scoateți păstrăvul într-un platou și lăsați-i să se odihnească 5 minute.
Se servește cu un strop de ulei de măsline extravirgin de primă clasă.
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii