Păstrăv de munte cu sos de unt
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Păstrăvul de munte cu sos de unt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 723 calorii. Dacă aveți la îndemână sos brun, file de păstrăv de munte, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Păstrăv de munte întreg la grătar cu fum, Păstrăv prăjit cu sos de unt de Pecan, și Păstrăv Cu Măsline Și Unt Brun.
Instrucțiuni
Condimentează păstrăvul cu sare și piper; dragă cu făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Sote păstrăvul rapid în ulei fierbinte, rumenindu-se uniform pe ambele părți.
Scoateți păstrăvul într-o tigaie superficială.
Coaceți la 350 de minute timp de 5-10 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță; păstrați cald.
Între timp, într-o cratiță, încălziți untul până când untul începe să se rumenească. Se adaugă cu grijă suc de lamaie (unt fierbinte se va bule cu suc se adaugă). Amestecați în sos, dacă doriți. Se toarnă sosul peste pește sau se servește pe lateral.