Păstrăv de munte cu sos de unt

Păstrăv de munte cu sos de unt
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Păstrăvul de munte cu sos de unt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 723 calorii. Dacă aveți la îndemână sos brun, file de păstrăv de munte, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Păstrăv de munte întreg la grătar cu fum, Păstrăv prăjit cu sos de unt de Pecan, și Păstrăv Cu Măsline Și Unt Brun.

Instrucțiuni

1
Condimentează păstrăvul cu sare și piper; dragă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
PăstrăvPăstrăv
2
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Sote păstrăvul rapid în ulei fierbinte, rumenindu-se uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
4
Scoateți păstrăvul într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Coaceți la 350 de minute timp de 5-10 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Între timp, într-o cratiță, încălziți untul până când untul începe să se rumenească. Se adaugă cu grijă suc de lamaie (unt fierbinte se va bule cu suc se adaugă). Amestecați în sos, dacă doriți. Se toarnă sosul peste pește sau se servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista