Păstrăv de munte cu sos de unt

Păstrăv de munte cu sos de unt
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Păstrăvul de munte cu sos de unt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 723 calorii. Dacă aveți la îndemână sos brun, file de păstrăv de munte, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Păstrăv de munte întreg la grătar cu fum, Păstrăv prăjit cu sos de unt de Pecan, și Păstrăv Cu Măsline Și Unt Brun.

Instrucțiuni

1
Condimentează păstrăvul cu sare și piper; dragă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
PăstrăvPăstrăv
2
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Sote păstrăvul rapid în ulei fierbinte, rumenindu-se uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți păstrăvul într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 350 de minute timp de 5-10 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, într-o cratiță, încălziți untul până când untul începe să se rumenească. Se adaugă cu grijă suc de lamaie (unt fierbinte se va bule cu suc se adaugă). Amestecați în sos, dacă doriți. Se toarnă sosul peste pește sau se servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista