Păstrăv curcubeu prăjit în tigaie cu nuci pecan și unt brun și Bietă Elvețiană cu oțet serrano Chile

Păstrăv curcubeu prăjit în tigaie cu nuci pecan și unt brun și Bietă Elvețiană cu oțet serrano Chile
Se poate face rețeta păstrăv curcubeu prăjit în tigaie cu nuci pecan și unt brun și Bietă Elvețiană cu oțet serrano Chile în aproximativ 35 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 1981 calorii, 81G de proteine, și 117g de grăsime fiecare. Pentru 8,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lămâi, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un curs principal scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Păstrăv Curcubeu Prăjit În Tigaie, Păstrăv Curcubeu Prăjit În Tigaie, și Păstrăv prăjit cu nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Așezați făina de orez într-un castron mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă ouăle și laptele într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați făina de porumb într-un castron mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Deschideți și tăiați păstrăvul, în diagonală, în 2 fileuri. Condimentați atât carnea, cât și pielea fileului cu sare și piper, după gust, apoi înmuiați fiecare file în făină de orez, apoi amestec de ouă, apoi făină de porumb. Repetați cu păstrăvul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De OrezFăină De Orez
Făină De PorumbFăină De Porumb
PăstrăvPăstrăv
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
6
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Sotati 4 fileuri la un moment dat pana se rumenesc pe ambele parti. Repetați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Transferați pe o foaie mare de copt și repetați cu restul de 2 păstrăvi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Se introduce la cuptor și se coace timp de 5 până la 6 minute până se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Zest și suc ambele lămâi, rezervând separat coaja și sucul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SucSuc
11
În timp ce păstrăvul se coace, topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Urmărind cu atenție și scăzând căldura, dacă este necesar, lăsați untul să se spumeze și să devină maro auriu. Adăugați imediat sucul de lămâie, coaja și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
În timp ce untul este încă spumant, adăugați nucile pecan și pătrunjelul. Nu lăsați untul să ardă sau va fi inutilizabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
13
Așezați 2 fileuri pe fiecare dintre cele 4 farfurii și turnați untul brun-Pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
14
Serviți alături de
15
Sote Chard elvețian cu ceapă roșie și oțet serrano Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Chard ElvețianChard Elvețian
Ceapă RoșieCeapă Roșie
OțetOțet
16
Rupeți frunzele de smog Elvețian din tulpini albe groase, aruncați tulpinile și tocați grosier frunzele, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
17
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și se unge așa cum este redat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
19
Scoateți slănina pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
20
Adăugați ceapa și gătiți în grăsimea topită până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
21
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
22
Adăugați smogul elvețian, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi frunzele în grăsime. Gatiti pana cand frunzele s-au ofilit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Chard ElvețianChard Elvețian
23
Adăugați slănina înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
24
Adăugați oțetul și continuați să gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
25
Serviți cu oțet suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
26
Aduceți ardei iute, oțet și o linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
27
Se ia de pe foc, se toarnă într-un castron, se acoperă și se lasă să se absoarbă cel puțin 2 ore sau peste noapte la temperatura camerei. Se strecoară printr-o strecurătoare fină într-un castron sau borcan de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru păstrăvul curcubeu. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista