Păstrăv curcubeu prăjit pe o scândură de cedru

Păstrăv curcubeu prăjit pe o scândură de cedru
Păstrăvul curcubeu prăjit pe o scândură de cedru este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție conține 281 calorii, 47G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, păstrăv curcubeu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Pește prăjit Miso pe scândură de cedru, Somon De Cedru-Scândură, și Cedru Scândură Rom Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și preîncălziți grătarul construind un foc pe 1 parte a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea, piperul, pudra de chili roșu și herbes de Provence. Deschideți burta fiecărui păstrăv și frecați ușor amestecul de condimente de chili. Apoi, așezați 2 felii de lămâie în burta fiecărui păstrăv și apoi așezați cu grijă fiecare păstrăv pe o scândură de cedru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Scândură De CedruScândură De Cedru
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
PăstrăvPăstrăv
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Gătiti scândurile de păstrăv într-un grătar acoperit departe de căldura directă timp de 15 minute. Apoi, mutați scândurile la foc direct și gătiți încă 5 până la 7 minute, acoperite. Scândurile de cedru vor începe să fumeze, iar păstrăvul va începe să devină maro auriu. După ce păstrăvul a terminat de gătit, scoateți scândurile de pe grătar și dați deoparte. Cu grijă, ridicați peștele de pe scândură și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista