Păstrăv cu crustă de parmezan

Păstrăv cu crustă de parmezan
Păstrăvul cu crustă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1078 calorii, 153G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 1 și costă $12.93 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de pene de lămâie, brânză parmigiano-reggiano, păstrăv curcubeu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Crustă De Pecan, și Păstrăv Cu Crustă De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Întindeți brânza într-un vas cu fund plat suficient de mare pentru a ține un file de păstrăv.Dragați fiecare file, cu carnea în jos, în brânză. Aranjați fileurile, cu carnea în sus, pe o suprafață de lucru curată și uscată și acoperiți cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Încălziți o tigaie antiaderentă grea pulverizată ușor cu spray de gătit antiaderent la foc mediu-mare. Aranjați fileurile, cu carnea în jos și fără a atinge, în tigaia fierbinte;gatiti 3 minute.Întoarceți fileurile o dată; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se servește fierbinte cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate95
Revista