Păstrăv cu crustă de parmezan

Păstrăv cu crustă de parmezan
Păstrăvul cu crustă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1078 calorii, 153G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 1 și costă $12.93 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de pene de lămâie, brânză parmigiano-reggiano, păstrăv curcubeu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Crustă De Pecan, și Păstrăv Cu Crustă De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Întindeți brânza într-un vas cu fund plat suficient de mare pentru a ține un file de păstrăv.Dragați fiecare file, cu carnea în jos, în brânză. Aranjați fileurile, cu carnea în sus, pe o suprafață de lucru curată și uscată și acoperiți cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Încălziți o tigaie antiaderentă grea pulverizată ușor cu spray de gătit antiaderent la foc mediu-mare. Aranjați fileurile, cu carnea în jos și fără a atinge, în tigaia fierbinte;gatiti 3 minute.Întoarceți fileurile o dată; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se servește fierbinte cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate95
Revista