Păstrăv afumat cremos cu măr și hrean pe pâine maro crocantă

Păstrăv afumat cremos cu măr și hrean pe pâine maro crocantă
Păstrăvul afumat cremos cu măr și hrean pe pâine brună crocantă este un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână măr Granny smith, smântână, păstrăv și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean, Păstrăv afumat cu cremă de mere-hrean pe clătite de cartofi, și Somon afumat cu cremă de mere-hrean și pâine neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă păstrăvul, mărul, țelina și arpagicul într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
ArpagicArpagic
MărMăr
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți smântâna, maioneza, sucul de lămâie și 1 lingură de hrean într-un castron mic pentru a amesteca. Îndoiți ușor amestecul de hrean în amestecul de păstrăv (nu rupeți păstrăvul). Condimentați după gust cu sare, piper și mai mult hrean, dacă doriți. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
PiperPiper
PăstrăvPăstrăv
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați amestecul de păstrăv în vasul de servire și așezați-l pe platou. Înconjurați cu pâine prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista