Păstrăv acoperit cu salsa de castraveți

Păstrăvul acoperit cu salsa de castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 614 calorii, 72g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $ 8.62 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de oțet de vin de orez, castraveți, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Sandvișuri Cu Păstrăv Afumat Și Castraveți, Tartine De Castravete Cu Păstrăv Afumat, și Salată de castraveți-Avocado cu păstrăv afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți 2 hours.To pregătiți peștele, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați 1 lingură de cilantro, usturoi, sare și piper negru uniform pe 1 parte a fileurilor.
Adăugați fileuri, cilantro cu fața în jos, la tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți și gătiți 3 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."