Pălăriile lui Napoleon
Pălăria lui Napoleon este o vegetarian rețetă cu 42 de porții. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 81 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de migdale, unt, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pălăriile lui Napoleon, Pălării De Top Caramel, și Pălării De Vrăjitoare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 3/4 cană unt și zahăr granulat până la neted.
Adăugați oul și bateți până se amestecă bine. Se amestecă 2 căni de făină, apoi se bate doar până se adună aluatul.
Într-un robot de bucătărie, rotiți zahărul pudră și pasta de migdale până la amestec. Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până când dețin vârfuri moi. Se amestecă ușor amestecul de migdale până se amestecă bine.
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rotiți aproximativ jumătate din aluat la un moment dat până la aproximativ 1/16 inch grosime. Cu un tăietor rotund de 2 până la 3 inci, tăiați cookie - urile.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Așezați aproximativ 1 linguriță amestec de migdale în centrul fiecărei runde, apoi pliați marginile peste umplutură spre centru pentru a forma o formă de pălărie cu trei colțuri. Cu degetele, prindeți colțurile pentru a sigila. Aduna excesul de aluat într-o minge, reroll, și se taie mai multe cookie-uri; umple și ori. Repetați pentru a rula aluatul rămas și umpleți și formați cookie-urile.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 325 până se rumenesc, 18 până la 20 de minute. Dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a transfera pe rafturi pentru a se răci complet.