Păianjeni de broască țestoasă cu ouă de păianjen de ciocolată cu cafea și fistic

Păianjeni de broască țestoasă cu ouă de păianjen de ciocolată cu cafea și fistic
Turtle păianjeni cu cafea și fistic ciocolată Spider ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 932 calorii. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, zahăr brun, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de păianjen de ciocolată cu Mousse de Caramel-cafea, Ouă de zăpadă cu cremă de fistic și ciocolată, și Spooky Spider Deviled Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 24 forme mici de cupolă de ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Pentru păianjenii de broască țestoasă: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți pecanele uniform pe un covor de silicon pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se introduce la cuptor și se coace până se prăjește, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați zahărul, zahărul brun, sarea, smântâna, siropul de porumb ușor și untul într-o cratiță mică și amestecați constant la foc mic până când zaharurile se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați bicarbonatul de sodiu și creșteți căldura la mediu-mare, amestecând constant. Gătiti caramelul la 244 de grade F. înmuiați imediat fundul tigaiei fierbinți într-o baie de gheață pentru a opri gătirea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați vanilia și romul. Scoateți caramelul peste pecanele prăjite, astfel încât caramelul să fie împrăștiat peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Pentru ganache de cafea: într-o cratiță mică la foc mediu, caramelizați zahărul într-un chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Încălziți crema, fleur de Sel și espresso măcinat în cuptorul cu microunde până când este fierbinte la atingere, 1 până la 2 minute. Adăugați cu grijă crema de espresso la zahărul gătit și aduceți-l înapoi la fierbere. Fiți foarte atenți la acest punct, deoarece zahărul va exploda imediat ce crema vine în contact cu zahărul. Pur și simplu continuați să turnați crema încet și amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
Fleur De SelFleur De Sel
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
10
Așezați ciocolata, mierea, untul și lichiorul de cafea într-un castron mare. Se strecoară caramelul peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Lăsați să stea timp de 30 de secunde, apoi amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile încep să cristalizeze. Pentru ganache de fistic: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb ușor la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Așezați untul, ciocolata albă și compusul de fistic într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
15
Lăsați să stea timp de 10 secunde, apoi amestecați pentru a combina. Îndoiți fisticul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
16
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile încep să cristalizeze. Pipe în cealaltă jumătate a cupolei coajă de ciocolată. Pentru cupolele de ciocolată: topiți ciocolata de acoperire și turnați în matriță, lăsați-o să stea 30 de secunde și turnați înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
17
Lasă-l să cristalizeze complet. Repetați cu toate matrițele. Introduceți ganache-ul de cafea în formele de ciocolată. Lipiți cele 2 jumătăți împreună cu ciocolata de acoperire topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
18
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.

Ingrediente

0cp. legume (de exemplu, spanac)1-1/4 lingurițe fulgi de pătrunjel uscat, împărțiți1-1/4 lingurițe fulgi de pătrunjel uscat, împărțiți113ardei habenerozahăr brun, cernutzahăr brun, cernut907ardei habenerociocolată de acoperire întunecatăciocolată de acoperire întunecată5Crustă: firimituri de biscuiți grahamlichior de cafea (recomandat: Kahlua)lichior de cafea (recomandat: Kahlua)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor1parmezan rassirop de porumb ușorsirop de porumb ușor591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional1Oreos dublu umplutrom întunecat (recomandat: Meyer ' s)rom întunecat (recomandat: Meyer ' s)0cp. legume (de exemplu, spanac)fleur de selfleur de sel21ardei habenero1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale454ardei habenero4 uncii ciocolată cu lapte, tocată aproximativ4 uncii ciocolată cu lapte, tocată aproximativ907ardei habeneronuci pecan, tocatenuci pecan, tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcompus de fisticcompus de fistic28ardei habenerofistic, tocat aproximativfistic, tocat aproximativ0cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala177ardei habenero1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie227ardei habenero1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie43ardei habenerolinguri unt nesărat, temperatura camereilinguri unt nesărat, temperatura camerei50ardei habenerount nesăratunt nesărat4Crustă: firimituri de biscuiți graham(1/2 băț) unt nesărat(1/2 băț) unt nesărat2cp. legume (de exemplu, spanac)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)128ardei habenerociocolată albă, tocată aproximativciocolată albă, tocată aproximativ1parmezan rassol espressosol espresso
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista