Pâini De Prune De Modă Veche
Pâinile de prune de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 186 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucșoară măcinată, ulei vegetal, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Se amestecă oul, gălbenușul de ou, mâncarea pentru bebeluși și uleiul până se umezesc. Îndoiți în nuci. Lingura în două unse 5-3 / 4-in. x 3-în. x 2-în. tigăi de pâine.
Coaceți la 325 de minute pentru 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Între timp, într-o cratiță, combinați zahărul, zeama și untul; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Faceți găuri cu o furculiță în partea de sus a pâinilor.
Se toarnă topping peste pâini. Se răcește în tigăi timp de 10 minute sau până când toppingul este absorbit.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.