Pâini De Lămâie Din Semințe De Mac

Pâini De Lămâie Din Semințe De Mac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pâinile de lămâie cu semințe de mac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, iaurt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), Mini Pâini Cu Semințe De Mac, și Pâini Poloneze Cu Semințe De Mac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, zahărul, semințele de mac, bicarbonatul de sodiu și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Semințe De MacSemințe De Mac
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați ingredientele rămase; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Lingura în două unse 5-3 / 4-in. x 3-în. x 2-în. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se coace la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista