Pâini De Carne De Ceapă La Grătar

Pâini De Carne De Ceapă La Grătar
Pâinile din carne de ceapă la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica umplutura condimentată, ou, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru, Pâini Mici De Carne, și Pâinea de carne a lui Ed pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, 2 linguri de sos de grătar, umplutura și amestecul de supă de ceapă. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în cinci pâini; aranjați în jurul marginii unui vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 4-1/2 până la 5-1/2 minute sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 <url>. Acoperiți și lăsați să stea 5-10 minute. Se acoperă cu sosul de grătar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista