Pâini De Carne De Ceapă La Grătar
Pâinile din carne de ceapă la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica umplutura condimentată, ou, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru, Pâini Mici De Carne, și Pâinea de carne a lui Ed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, 2 linguri de sos de grătar, umplutura și amestecul de supă de ceapă. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în cinci pâini; aranjați în jurul marginii unui vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 4-1/2 până la 5-1/2 minute sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 <url>. Acoperiți și lăsați să stea 5-10 minute. Se acoperă cu sosul de grătar rămas.