Pâinea irlandeză cu sifon a lui Nana Dot

Pâinea de sodă Irlandeză a lui Nana Dot ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și zahărul într-un castron mare până se omogenizează uniform.
Tăiați untul folosind un blender de patiserie sau mâinile până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră. Se amestecă stafidele, coacăzele și semințele de chimen, apoi se face o fântână în centru și se toarnă laptele și oțetul. Se amestecă cu o lingură până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori. Împărțiți aluatul în două bile și așezați-l pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când vârful pâinii se rumeneste, încă aproximativ 15 minute.