Pâinea Ezechiel II

Pâinea Ezechiel II
Ezekiel Bread II este o pâine fără lactate și lacto ovovegetariană. Pentru 1,95 USD per porție, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2001 de calorii, 83 g de proteine și 39 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 89 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți ulei de măsline, apă caldă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 98%. Rețete similare includ pâine Ezekiel, fasole verde Ezekiel și tocană de cartofi, năut și morcovi peste pâine prăjită Ezekiel.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider
2
Se scurge si se da deoparte la racit. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
3
Se lasa sa stea pana devine cremos, aproximativ 10 minute.
4
Puneți lintea răcită într-un bol și pasați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
5
Amestecați uleiul de măsline, mierea, sarea și restul de 4 1/2 căni de apă caldă. Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu, făina de orz, făina de soia, făina de mei și făina de secară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Făină De SecarăFăină De Secară
Făină De SoiaFăină De Soia
8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
6
Amestecați amestecul de drojdie în amestecul de linte. Bateți 2 căni de amestec de făină. Se amestecă amestecul de făină rămas, câte 1 cană, batând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, răsturnați-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 8 minute. Unge ușor un castron mare, pune aluatul în vas și întoarce-l pentru a se îmbrăca cu ulei. Se acopera cu o carpa umeda si se lasa la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
Rozmarin Suplimentar OptionalRozmarin Suplimentar Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
7
Dezumflați aluatul și turnați-l pe o suprafață ușor înfăinată. Framantam scurt aluatul si impartim in patru bucati egale si formam paini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
8
Puneți pâinile în patru tavi de 9 x 5 inci unse ușor. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Aluat De Biscuiti Cu Zahar Gata De CoptAluat De Biscuiti Cu Zahar Gata De Copt
1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră sau până când fundul unei pâini sună gol când este bătut.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista