Pâinea cu usturoi Zola ' s Adventure

Pâinea cu usturoi Zola ' s Adventure
Pâinea cu usturoi Zola ' s Adventure este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 176 calorii. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, brânză romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Burgeri de pâine cu usturoi Pepperoni (cheeseburgeri la grătar cu sos Pepperoni se servesc pe rulouri de pâine cu usturoi), pâine cu usturoi , cum se face pâine cu usturoi de la zero, și Tortul de ciocolată fără făină al Adventure Bite.

Instrucțiuni

1
Topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se rumenesc, aproximativ 15 minute. Se amestecă siropul de arțar și amestecul de traseu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se încălzește la 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop stropit dintr-o lingură formează fire dure și fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Se toarnă pe hârtie pergament și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un castron mic, amestecați împreună untul și usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se întinde pe partea tăiată a jumătăților de pâine focaccia. Zdrobiți amestecul de trasee confiate și ceapa peste untul de usturoi și acoperiți cu brânză Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
FocacciaFocaccia
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Așezați focaccia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Se fierbe timp de 3 până la 5 minute sau până se rumenesc.
10
Tăiați în pene pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista