Pâine vegană cu dovlecei

Pâinea vegană cu dovlecei este un mic dejun pentru 8 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 602 calorii . Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Allrecipes. 66 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ Lasagna cu dovlecei plăcintari și dovlecei plăcintari - fără gluten, Vegană , Bărcuțe vegane cu dovlecei umplute și Pâine cu ciocolată, dovlecei și cartofi dulci, migdale și cireșe uscate .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 165 grade Celsius (325 grade Fahrenheit). Ungeți 2 forme de chec de 20x10 cm.
Cerneți făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara împreună într-un bol mare.
Într-un bol mare separat, bateți bananele, sosul de mere, uleiul vegetal, zahărul brun, zahărul alb, extractul de vanilie și sucul de lămâie. Incorporați amestecul de făină în amestecul de banane; adăugați dovleceii și amestecați până se omogenizează.
Turnați amestecul în formele de chec pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 90 de minute. Lăsați să se răcească în tavă timp de 20 de minute înainte de a o scoate pentru a se răci complet pe un grătar.