Pâine Vegană Cu Dovleac Nog
Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 622 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. 653 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, glazură nog fără lactate, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Pâine Vegană Cu Dovleac, Pâine Vegană Cu Dovleac, și Pâine Vegană Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 BUCULF și ungeți 4 mini-pâine tins.In un castron de dimensiuni medii, combinați făina, condimentul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și salt.In un castron mare, amestecați (cu o lingură mare sau mixer) dovleacul, Nogul, zahărul brun, uleiul și vanilia până se omogenizează.Se amestecă amestecul de făină până când totul este doar combinat. De fapt, devine neted rapid.Împărțiți aluatul între conservele pregătite, netezind blaturile cu spatele unei linguri sau a unei spatule. Aluatul este puțin gros.
Coaceți pâinea timp de 45 până la 55 de minute sau până când este fermă la atingere. Pâinea ar trebui să se îndepărteze ușor de tigaie când este gata, va fi ușor rumenită, iar o scobitoare introdusă în centrul unei pâini ar trebui să iasă destul de curată (câteva firimituri sunt în regulă).
Lăsați pâinile să se răcească timp de 10 minute, înainte de a le scoate să se răcească complet pe o grătar.Rezistați dorinței de a tăia aceste pâini în timp ce sunt încă fierbinți. Ca orice pâine, vor fi puțin sfărâmicioase când sunt fierbinți, dar se vor întări perfect pe măsură ce se răcesc.Dacă doriți, stropiți pe glazură cu cel puțin 10 minute înainte de servire.