Pâine ușor de copt
Pâinea ușor de copt este o fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de pâine puternică, drojdie cu acțiune rapidă, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Pâine Irlandeză Cu Sodă: Pâine Rapidă Ușoară, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont.
Instrucțiuni
Răsturnați făina într-un castron și amestecați drojdia cu sarea. Se amestecă în apă, ulei și miere. Acum aduceți împreună pentru a face un aluat moale îmi folosesc mâinile, dar o lingură de lemn sau un cuțit din sertarul pentru tacâmuri este bine. Sfat pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 10 minute. Merită să vă alocați timp pentru a face acest lucru, deoarece va plăti mai târziu cu o pâine aerisită minunată.
Nu continuați să adăugați făină, un aluat umed este mai bun decât unul uscat, care se va coace la o textură dură, așa că, dacă nu vă place aluatul lipit de mâini, ungeți-le ușor. Dacă adăugați arome, frământați-le ușor acum.
Transformați aluatul într-o formă de pâine unsă de 1 kg și acoperiți cu folie alimentară unsă (sau mai bine, un capac de duș neutilizat gratuit de la ultima ședere la hotel!). Puneți într-un loc cald până când pâinea umple cositorul, ar trebui să dureze între 1-2 ore.
Descoperiți și coaceți pâinea la 200C / 180C ventilator / gaz 6 timp de 30-35 de minute până devine aurie. Scoateți vârful din tablă și atingeți baza pâinii. Ar trebui să sune gol când este complet gătit. Dacă nu este gătit, puneți pâinea înapoi în cuptor din tablă și testați din nou după 10 minute. Mișto.