Pâine ușor de copt

Pâine ușor de copt
Pâinea ușor de copt este o fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de pâine puternică, drojdie cu acțiune rapidă, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Pâine Irlandeză Cu Sodă: Pâine Rapidă Ușoară, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont.

Instrucțiuni

1
Răsturnați făina într-un castron și amestecați drojdia cu sarea. Se amestecă în apă, ulei și miere. Acum aduceți împreună pentru a face un aluat moale îmi folosesc mâinile, dar o lingură de lemn sau un cuțit din sertarul pentru tacâmuri este bine. Sfat pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 10 minute. Merită să vă alocați timp pentru a face acest lucru, deoarece va plăti mai târziu cu o pâine aerisită minunată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Nu continuați să adăugați făină, un aluat umed este mai bun decât unul uscat, care se va coace la o textură dură, așa că, dacă nu vă place aluatul lipit de mâini, ungeți-le ușor. Dacă adăugați arome, frământați-le ușor acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Transformați aluatul într-o formă de pâine unsă de 1 kg și acoperiți cu folie alimentară unsă (sau mai bine, un capac de duș neutilizat gratuit de la ultima ședere la hotel!). Puneți într-un loc cald până când pâinea umple cositorul, ar trebui să dureze între 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Descoperiți și coaceți pâinea la 200C / 180C ventilator / gaz 6 timp de 30-35 de minute până devine aurie. Scoateți vârful din tablă și atingeți baza pâinii. Ar trebui să sune gol când este complet gătit. Dacă nu este gătit, puneți pâinea înapoi în cuptor din tablă și testați din nou după 10 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista