Pâine umplută cu brânză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă o pâine umplută cu brânză. O porție conține 277 de calorii, 16 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți pesmet, ou, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 34%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine umplută cu șuncă, cartofi și brânză, Pâine umplută cu cârnați și Pâine umplută cu cârnați.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente; amesteca bine. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Pe o bucată mare de folie rezistentă, tamponați amestecul de carne de vită într-un 10 inchi. x 6 inchi. dreptunghi.
Stropiți cu brânză mozzarella până la 1/2 inch de margini.
Rulați, stil jele-roll, începând cu o parte scurtă și decojind folia în timp ce rulați. Sigilați cusătura și capete.
Așezați cusăturile cu partea în jos într-un recipient de 11 inchi uns. x 7 inchi. tava de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45 de minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică 160°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.