Pâine umedă cu sifon irlandez
Rețeta Moist Irish Soda Bread este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o opțiune lacto ovo vegetariană remarcabilă pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 186 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 19 cenți per porție. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bun pentru st. ziua patrick . 135 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 35% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Irish Soda Bread cu stafide , Irish Soda Bread By Mommie Cooks și Raspberry Soda Bread: New Take On An Irish Tradition sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați stafidele. Se amestecă laptele până se umezește. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta usor de 6-8 ori.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa; pat într-un 7-in. pâine rotundă. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un 1 inch. traversează aproximativ 1/4 inch adâncime deasupra pâinii.
Coaceți la 375° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.