Pâine Tradițională Pita
Pâinea tradițională Pita este o fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 40 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă caldă, sare, scurtarea legumelor și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pâine Rapidă, Pâine De Iepuraș De Paște, și Sloppy Joe pizza Pâine.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste apă caldă într-un bol de amestecare și lăsați să stea până când drojdia formează o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în 2 căni de făină, sare și scurtare; bate 2 minute cu o furculiță. Se amestecă cât mai mult din restul de 1 1/2 cană de făină, după cum este necesar.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până când este neted și elastic, frământând mai multă făină dacă aluatul este lipicios. Formați-vă într-o bilă, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C).
Împărțiți aluatul în 12 porții egale; făinați-vă mâinile și rotiți fiecare bucată într-o bilă. Acoperiți bilele de aluat cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească 10 minute. Aplatizați bilele în runde pe o suprafață înmuiată, acoperiți cu prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească încă 10 minute. Rotiți ușor fiecare bilă de aluat într-un cerc cu diametrul de aproximativ 6 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați pâinea pita într-un singur strat pe foi de copt negrease.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea pita se umflă, 3 până la 4 minute. Întoarceți pâinea cu o spatulă, reveniți la cuptor și coaceți încă 2 minute.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă înainte de a tăia pâinea pita în jumătate și de a separa ușor vârfurile și fundul pentru a forma buzunare pentru umplere.