Pâine Scurtă Cu Ghimbir Picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă picantă de ghimbir. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Citrice Shortbreads, Pâine Scurtă De Migdale, și Roquefort și pâine scurtă de nuc.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat, coaja de lămâie și gălbenușul de ou cu un mixer electric la viteză medie. Se amestecă 1 1/4 căni de făină și pudra de cinci condimente până când aluatul se ține împreună. Se amestecă ghimbirul și nucile pecan.
Așezați aluatul pe o suprafață netedă presărată cu 1 lingură de făină. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în jurnal de 6 inci. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați 1 oră.
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit sau tapetați cu hârtie pergament de gătit sau covor de copt din silicon.
Tăiați aluatul în felii de 1/4 inch.
Așezați 1 inch pe foaia de cookie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de copt cu microunde neacoperite la 30 până la 60 de secunde, amestecând o dată, până când se înmoaie și chipsurile pot fi agitate netede. Se amestecă zahărul pudră și apa.
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a obține consistența glazurii.
Stropiți glazura peste fursecuri.
Lăsați să stea până când este setat.