Pâine sandwich de vită la cuptor fierbinte și consistentă

Pâine sandwich de vită la cuptor fierbinte și consistentă
Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 35. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer deli carne de vită prăjită lentă, crustă de pizza, brânză mare Cheddar ușoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Șuncă Consistentă, Pâine Consistentă De Ovăz, și Pâine De Pizza Consistentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.pulverizați tava de copt de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați aluatul de pizza în tigaie; bateți cu degetele pentru a acoperi complet fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aranjați feliile de carne, pe rând longitudinal, în centrul aluatului; se acoperă cu ceapă, ardei, cartofi și brânză. Îndoiți laturile lungi ale aluatului pentru a acoperi umplutura, marginile aluatului ușor suprapuse în centru. Ciupiți capetele aluatului împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți 15 până la 20 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din tava de copt; lăsați să stea 5 min. înainte de a tăia în 6 felii pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista