Pâine sandwich de vită la cuptor fierbinte și consistentă
Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 35. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer deli carne de vită prăjită lentă, crustă de pizza, brânză mare Cheddar ușoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Șuncă Consistentă, Pâine Consistentă De Ovăz, și Pâine De Pizza Consistentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.pulverizați tava de copt de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Așezați aluatul de pizza în tigaie; bateți cu degetele pentru a acoperi complet fundul tigaiei.
Aranjați feliile de carne, pe rând longitudinal, în centrul aluatului; se acoperă cu ceapă, ardei, cartofi și brânză. Îndoiți laturile lungi ale aluatului pentru a acoperi umplutura, marginile aluatului ușor suprapuse în centru. Ciupiți capetele aluatului împreună pentru a sigila.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până se rumenesc.
Scoateți din tava de copt; lăsați să stea 5 min. înainte de a tăia în 6 felii pentru a servi.