Pâine Sandwich cu șuncă și brânză
Sandwich-ul cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 563 de calorii , 28 g de proteine și 35 g de grăsimi . Pentru 1,38 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci, brânză mozzarella parțial degresată, brânză colby și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este solid. Încercați șuncă la grătar și sandviș elvețian , pâine cu banane și cocos cu fructe de padure tibetane Goji și pâine cu semințe de mac și afine, fără gluten și fără lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în jumătate pe orizontală. Scobiți jumătățile de sus și de jos, lăsând 1/2 inch. scoici. (Aruncați pâinea îndepărtată sau păstrați-l pentru o altă utilizare.)
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile, ardeii, țelina și ceapa în ulei până se înmoaie.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Combinați maioneza, condimentele italiene și piperul; întins peste pâine. Pe fundul pâinii, așezați jumătate de șuncă, amestec de legume și brânzeturi. Repetați straturile, apăsând ușor în jos dacă este necesar. Înlocuiți blatul pâinii.
Înfășurați strâns în folie rezistentă.
Coaceți la 400° sau grătar, acoperit, la foc mediu timp de 30-35 de minute sau până se încălzește.
Tăiați felii cu un cuțit zimțat.